tag:blogger.com,1999:blog-5527017185867273388.post4190296924196435553..comments2024-03-25T11:03:34.477+01:00Comments on Paleta Smaku: Francuskie ciastka z kozim serem, orzechami i miodemIzkahttp://www.blogger.com/profile/16587569321331741702noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5527017185867273388.post-55446564325664787722012-05-23T10:35:20.471+02:002012-05-23T10:35:20.471+02:00Olu, dzięki za komentarz ;) Teraz żałuję, że nie z...Olu, dzięki za komentarz ;) Teraz żałuję, że nie zrobiłam zdjęcia przed pieczeniem, na którym widać by było jak grube jest nadzienie. Taki plaster koziego sera powinien ok. 1 cm grubości, a kółeczka ciasta otaczać go z max. 1,5 cm zapasem (średnica ciastka to ok. 6 cm). Fakt faktem - smak mimo wszystko musiał zostać ten sam :) Pozdrawiam Cię serdecznie!Kasiahttps://www.blogger.com/profile/07456051836263609059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5527017185867273388.post-60113084605490548832012-05-23T10:16:54.937+02:002012-05-23T10:16:54.937+02:00Wczoraj zrobiłam - pychota!!! Niestety moje ciaste...Wczoraj zrobiłam - pychota!!! Niestety moje ciasteczka nie wyglądały tak jak te na zdjęciach - zamiast 'zapaść się' na środku w miejscu nadzienia, a urosnąć po bokach, całe 'spuchły', a nadzienie wylądowało na czubku ;) Smaku jednak to nie zepsuło i wszyscy się zajadali :)olahttps://www.blogger.com/profile/12548997339658012241noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5527017185867273388.post-23475394649262124502012-03-31T10:14:30.520+02:002012-03-31T10:14:30.520+02:00Fantastyczne! Wszystkie moje ulubione składniki ra...Fantastyczne! Wszystkie moje ulubione składniki razem :) Wymarzona przekąska.<br />Pozdrowieniakatarzynkahttps://www.blogger.com/profile/09757653019040663728noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5527017185867273388.post-18571353852191855392012-03-31T00:00:08.705+02:002012-03-31T00:00:08.705+02:00Ależ pysznie!Ależ pysznie!Kamilahttps://www.blogger.com/profile/06748703342069541282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5527017185867273388.post-70025098002697811392012-03-30T23:20:25.439+02:002012-03-30T23:20:25.439+02:00Ja pomyślałam, że to zależy od nastroju... ostrość...Ja pomyślałam, że to zależy od nastroju... ostrość rukoli mogłaby być fajnym smakowym biegunem, ale czasem trzeba nam czegoś łagodnego - tylko dla dopieszczenia podniebienia :)Kasiahttps://www.blogger.com/profile/07456051836263609059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5527017185867273388.post-23655952844045154292012-03-30T23:12:15.849+02:002012-03-30T23:12:15.849+02:00Świetne. Naprawdę fajny pomysł i kombinacja składn...Świetne. Naprawdę fajny pomysł i kombinacja składników (miód, ser i orzechy to jedno z moich ukochanych połączeń). Zdecydowanie zjadłabym jak Ty, z roszponką. Rukola tutaj wydaje mi się zbyt inwazyjna.Marianna | coutellerie.plhttps://www.blogger.com/profile/16586541677254661157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5527017185867273388.post-7038091400461779622012-03-30T22:50:42.120+02:002012-03-30T22:50:42.120+02:00Cudeńka! :)Cudeńka! :)kikimorahttps://www.blogger.com/profile/07945166722188818486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5527017185867273388.post-67866020881127179752012-03-30T22:35:17.245+02:002012-03-30T22:35:17.245+02:00Jak francuskie pocałunki działają to czemu nie cia...Jak francuskie pocałunki działają to czemu nie ciastka francuskie :-) Uczta pierwsza klasa, zdjęcia pierwsza klasa!K.https://www.blogger.com/profile/04326802057371925817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5527017185867273388.post-64686807881195461812012-03-30T21:08:15.037+02:002012-03-30T21:08:15.037+02:00wspaniałe zdjęcia.
prawdziwie francuska uczta.wspaniałe zdjęcia.<br />prawdziwie francuska uczta.Karmel-itkahttps://www.blogger.com/profile/04700945861115996139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5527017185867273388.post-75169431381868852952012-03-30T20:13:55.604+02:002012-03-30T20:13:55.604+02:00spróbowałabym tego połączenia z miłą chęcią, bo ws...spróbowałabym tego połączenia z miłą chęcią, bo wszystkie składniki uwielbiam !<br />pozdrawiam!<br />Szana<br />www.gastronomygo.blogspot.comSzanahttps://www.blogger.com/profile/01036927239877260082noreply@blogger.com